Data ‘Met veel Liefde’ trouwbeurzen

Met veel Liefde trouwbeurs | 25 januari 2020 | Oesterdam

Waterrijk Oesterdam terras
25 januari 2020

We hebben leuk nieuws! We zijn ontzettend trots dat wij met onze eerste beurs in 2020 mogen neerstrijken op een gloednieuwe trouwlocatie! In juni van dit jaar heeft Marina Beach resort haar deuren geopend en op zaterdag 25 januari 2020 vind hier de Met veel Liefde trouwbeurs plaats. De deuren zijn geopend van 11.00-16.00 uur.

Op de Met veel Liefde trouwbeurs staan de leukste regionale bedrijven.  Zij laten niet alleen zien wat ze voor jullie kunnen betekenen, maar gaan graag ook met jullie in gesprek, geven tips en adviezen. Bezoek aan de beurs is geheel gratis! Jullie worden ontvangen met bubbels en iets lekkers én de eerste 50 bruidsparen die zich via deze site hebben aangemeld krijgen gegarandeerd een leuke goodiebag! En er zijn mooie prijzen te winnen; waaronder als hoofdprijs een waardebon ter waarde van €150,- welke vrij te besteden is bij één van de deelnemende trouwleveranciers aan de beurs.

Kom ook op 25 januari naar de Met veel Liefde trouwbeurs! Beleef, proef en geniet tijdens deze beurs op een unieke locatie! We zullen de leukste trouwleveranciers aan jullie presenteren. Houd deze site in de gaten, want binnenkort zullen de leveranciers die deelnemen ook hier vermeld gaan worden. 

25 januari 2020
Marina Beach Club, locatie Waterrijk Oesterdam

Marina Beachclub. Waterrijk Oesterdam
Marina Beachclub vanuit de lucht

Naast de beurzen die hierboven op de planning staan, zijn wij altijd op zoek naar de mooiste plek Wil je op de hoogte blijven wanneer en waar de trouwbeurzen gehouden worden? Volg ons dan op Facebook en Instagram en mis niets!