Data ‘Met veel Liefde’ trouwbeurzen

Met veel Liefde trouwbeurs | 06 oktober 2019 | Ossendrecht

06 oktober 2019

Tijdens de Met veel Liefde trouwbeurs op zondag 6 oktober 2019 in Ossendrecht kunnen jullie volop ideeën en inspiratie opdoen voor jullie grote dag. De trouwbeurs vindt plaats bij de Volksabdij, een bijzondere, sfeervolle trouwlocatie midden in de natuur met heel veel mogelijkheden.

Op de Met veel Liefde trouwbeurs staan de leukste regionale bedrijven.  Zij laten niet alleen zien wat ze voor jullie kunnen betekenen, maar gaan graag ook met jullie in gesprek, geven tips en adviezen. Bezoek aan de beurs is geheel gratis! Jullie worden ontvangen met bubbels en iets lekkers én de eerste 50 bruidsparen die zich via deze site hebben aangemeld krijgen gegarandeerd een leuke goodiebag! En er zijn mooie prijzen te winnen; waaronder als hoofdprijs een waardebon ter waarde van €150,- welke vrij te besteden is bij één van de deelnemende trouwleveranciers aan de beurs.

Kom ook op 6 oktober naar de Met veel Liefde trouwbeurs! Beleef, proef en geniet tijdens deze beurs op een unieke trouwlocatie. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Op deze dag maken jullie kennis met unieke en enthousiaste ondernemers uit de trouwbranche en zij laten jullie zien hoe jullie je trouwdag tot een unieke beleving kunnen maken.

Met veel Liefde trouwbeurs

06 oktober 2019

De Volksabdij
Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 199
4641 RM Ossendrecht

Met veel Liefde trouwbeurs | 25 januari 2020 | Oesterdam

Waterrijk Oesterdam terras
25 januari 2020

We hebben leuk nieuws! We zijn ontzettend trots dat wij met onze eerste beurs in 2020 mogen neerstrijken op een gloednieuwe trouwlocatie! In juni van dit jaar opent Marina Beach resort haar deuren en op zaterdag 25 januari 2020 vind hier de Met veel Liefde trouwbeurs plaats. De deuren zijn geopend van 11.00-16.00 uur.

We zullen ook hier de leukste trouwleveranciers aan jullie presenteren. Houd deze site in de gaten, want binnenkort zullen de leveranciers die deelnemen ook hier vermeld gaan worden. 

25 januari 2020
Marina Beach Club, locatie Waterrijk Oesterdam

Meer informatie volgt snel

Marina Beachclub. Waterrijk Oesterdam
Marina Beachclub vanuit de lucht

Naast de beurzen die hierboven op de planning staan, zijn wij altijd op zoek naar de mooiste plek Wil je op de hoogte blijven wanneer en waar de trouwbeurzen gehouden worden? Volg ons dan op Facebook en Instagram en mis niets!