Trouwen in Portugal- Met veel Liefde- Albergue do Bonjardim.

Hebben jullie een wens om in het buitenland te trouwen?

Op een unieke plek in het hart van Portugal in een landelijk gebied midden tussen de wijnranken, maar denken jullie dat dit niet haalbaar is omdat er te hoge kosten aan zijn verbonden? Dan hebben wij van Met veel Liefde trouwbeurs, goed nieuws voor jullie!
Op ruim twee uurtjes vliegen vanuit Nederland of Brussel, ligt een mooi paradijs waar dromen waargemaakt kunnen worden, maar weten jullie niet hoe en waar te beginnen?
Wij kunnen jullie alles vertellen, om op een heerlijke, pure en betaalbare plek te trouwen en begeleiden naar een lang gekoesterde huwelijksdroom.
Voor bruidsparen die hun wens in vervulling willen zien gaan is het landgoed van gastheer en gastvrouw Huub en Wil Lenders, Albergue do Bonjardim de ideale locatie in Portugal.
De wittebroodsweken kunnen daarna op eigen initiatief op een locatie naar eigen wens worden voortgezet in b.v. Lissabon, Porto of de Algarve, wat allen binnen bereik mogelijk is.

Albergue do Bonjardim, is een landgoed met wijngaard en bos in Nesperal, in de gemeente Sertã, een kleine 2 uurtjes rijden van Porto en Lissabon.
Het dorp is omgeven door bossen, wijngaarden en bergen.
Samen met je gezelschap (slaapplaats voor 30 personen en in de omgeving tal van mooie b&b’s voor als jullie meer gasten hebben) verblijven jullie een aantal dagen in en om de locatie in een betoverende sfeer, om jullie trouwdag tot een zeer speciale te maken met je familie en vrienden.

Tijdens een wandeling door de wijngaarden, waar de eigen biologische wijnen worden gemaakt, kun je op het landgoed genieten van heerlijke streekgerechten, samen met de Bonjardim (huis) wijnen.
Het diner zal met jullie in overleg worden samengesteld met streekproducten en recepten die Wil volgens traditie samenstelt.
Vanaf het dakterras op de wijnkelder, kun je trouwen en een toost uitbrengen met hun rosé champagne, waarbij je uitkijkt over de ranken waar de druiven die daarvoor gebruikt zijn groeien, romantischer dan dat kan toch niet?

Mocht je vanuit Nederland je persoonlijke staf: fotograaf, kapster, videograaf, live muziek, styliste enz. mee willen nemen, ook dat kunnen wij voor jullie in goede banen leiden.
Wij ontzorgen en begeleiden jullie naar en op de trouwlocatie, samen met Huub en Wil, en de door jullie gekozen partners, en kan jullie droomwens in vervulling gaan.
Wil je meer weten stuur dan een email via info@metveelliefdetrouwbeurs.nl en wij nemen met jullie contact op om jullie wens te bespreken.
Voor uw huwelijksjubileum is dit tevens DE perfecte locatie om met familie en vrienden een onvergetelijke gebeurtenis te vieren. Ook hiervoor kunnen wij uw vragen beantwoorden.

Groeten Elly en Luciënne
Organisatie Met veel Liefde trouwbeurs