Salon la Beauté

Salon la Beauté

www.salon-labeaute.nl

ADRES
Gouddonk 3
4824DG BREDA

 06-33901408
 info@salon-labeaute.nl

Welkom bij Salon la Beauté

 Mijn naam is Joyce Stallen – van Hattum

Van jongs af aan wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. In 2001 studeerde ik af als allround schoonheidsspecialiste met als specialisatie visagie. Ondertussen heb ik mij ook gespecialiseerd in pedicure, voetreflexmassage en bindweefselmassage.

 In 2009 startte ik mijn eigen schoonheidssalon aan huis en werk ik met verschillende merken onder andere DermaPrime, Purlés en Mineralissima. Merken op basis van natuurlijke ingredienten, die zorgen voor een perfecte balans in en op de huid.

 Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om even tijd voor jezelf te nemen en bovenal goed voor jezelf te zorgen. Zodra ik in de salon bezig ben kom ik zelf tot rust en is mijn missie natuurlijk het verwennen en het laten ontspannen van jou zodat jij tevreden en met een glimlach naar huis kan. Voor we elkaar gaan zien in mijn salon wil ik aan eenieder het volgende meegeven:

 “Stilstaan bij het wonder dat jouw lichaam heet, en je uiterlijk benaderen met de meest nobele eigenschappen die je ook voor je innerlijke hygiëne kunt bedenken zoals vriendelijkheid en respect is de ultieme schoonheidstip. Behandel je huid met dezelfde vreugdevolle waardering”.

 Tot zien bij Salon la Beauté!