Sprankel | Weddingplanner & Ceremoniespreker

Sprankel 
Weddingplanner & Ceremoniespreker
www.puurjulliedag.nl
Email:
sprankel@puurjulliedag.nl
tel: 06-18440457

Jullie persoonlijke verhaal, dat is wat mij - Anke Vonk - het meest inspireert in mijn werk als ceremoniespreker (BABS) en weddingplanner. Natuurlijk ziet alles er prachtig uit, maar wat het meeste bijblijft van je trouwdag is de emotie van de dag, het gevoel dat je die dag hebt, dat jullie samen delen en waar jullie gasten deelgenoot van mogen zijn. 

Als ceremoniespreker (BABS) duik ik graag helemaal in jullie verhaal. Wat jullie bindt en boeit, waar jullie overeenkomsten en verschillen liggen, wat jullie gedeelde dromen en wensen zijn. Ik neem uitgebreid de tijd om jullie te leren kennen, en kom graag in contact met aan aantal dierbaren om jullie heen. Zodat jullie trouwceremonie niet alleen de ceremonie is waarin jullie elkaar het ja-woord geven, maar vooral een heel persoonlijk verhaal van de liefde, jullie liefde.

Als weddingplanner/ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie als bruidspaar - maar ook al jullie gasten - volop kunnen genieten van het vieren van jullie liefde. Met tips, creatieve ideeën, oog voor detail en vooral een zeer persoonlijke insteek help ik mee om van jullie trouwdag een zeer persoonlijke trouwdag te maken: uniek en kenmerkend voor wie jullie als bruidspaar zijn. Puur jullie dag: persoonlijk, oprecht, ontspannen en goed geregeld!

Soms kiest een bruidspaar ervoor om mijn diensten te combineren, soms ben ik ‘alleen’ ceremoniespreker of ‘alleen’ weddingplanner. Alles is mogelijk, laten we vooral eens kennismaken en kijken wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. Gratis en geheel vrijblijvend. Ik ontmoet jullie graag!